Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Regeringen ökar klyftorna

september 22, 2008 17:02 by Lindus

Regeringen har nu lagt höstbudgeten. som vanligt är det låginkomstagare som drabbas som mest. De med höga inkomster är de som vinner på skattesänkningarna. Det börjar lika en Prins John-politik. Balansen rubbas och klyftorna mellan fattig och rik börjar synas allt mer. Speciellt i munnen, folk har inte råd med tandvård längre.

De som tjänar 45.000 kronor i månaden får 1.110 kronor mer i månaden i plånboken nästa år. Medan den som tjänar 15.000 kronor får nöja sig med ett tillskott på 210 kronor.

Nästa år genomför regeringen det tredje steget i jobbskatteavdraget som ger sänkt skatt till alla som har arbetsinkomster. De som tjänar mer än 28.400 kronor i månaden får en extra skattesänkning. Mest utsatta är studenter, arbetslösa och ensamstående föräldrar. Det är för jävligt! Dessutom är också ytterligare en försämring av A-kassan på gång, från 1 juli nästa år sänks a-kassan med 50 kronor i månaden.

Läs mer:

DN: De som studerar har inget att hämta

GP: Så påverkas du av budgeten


Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 14:01