Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Viktigt med Säkerhet i arbetslivet

juli 23, 2008 15:19 by Lindus

När man väljer utrustning till bilparkeringar och butiker är det inte bara viktigt att tänka på vädertätningar och praktiska egenskaper som automatiserade industriportar och takskjutportar mm. Man måste också tänka på hotbilden och inbrottsskydd. Oavsett om det är en garageport eller rullgaller så är det viktigt att ha säkerheten i åtanke i arbetslivet. Varje år kostar det företag enorma stora summor i försäkringar, självrisker och skadegörelse.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:37