Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Microsoft hatad?

juli 17, 2008 11:37 by Lindus

Det är konstigt att Microsoft har en stämpel som dåligt och hatad. Även om verktygen är sämre än konkurrenters så har Microsoft högst marknadsandelar. Det finns många exempel på produkter som blivit förbisedda på grund av att andra sämre produkter fått större utrymme. Min hypotes är att Microsoft har funnit bra marknadsföringskanaler och varit med i tiden, bundit rätt kontakter i rätt ögonblick. Jag skulle vilja påstå att Microsoft är mest hatad av ungdomar som växt upp med internetkulturen. Om man gör en jämförelse med Google vill jag dock påstå att Google i sin tur är mest älskad av ungdomar som växt upp i internetkulturen. Skillnaden är kanske att Google har bra funktioner, är gratis och pålitlig medan Microsoft är bristfällig och framför allt dyrt. Gemensamt för de båda är att de dominerar i marknadsandelar mot sina konkurrenter.

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:50