Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Kontor hemma

juli 14, 2008 10:56 by Lindus
Flexibelt arbete och möjligheten att jobba hemifrån är något som många lockas av när de söker arbete. Ibland kan det dock vara svårare än vad man tror. I många organisationer är det faktiskt omöjligt att ha tillgång till alla de verktyg som man behöver för att kunna arbeta effektivt. Om man som företag vill erbjuda anställda att jobba hemifrån är det viktigt att ha en plattform som går att komma åt över internet. Det är också viktigt att urgamla tillvägagångssätt som dokumentering i pärmar och register även finns i elektronisk form. Det bästa med Internet är att det har mycket att erbjuda, här finns det uppslagsverk, mailprogram, interna och externa system men hur mycket man än gör för att datorisera verksamheten så behövs det mer än en laptop med skrivare och mobil när man ska jobba hemifrån. Något som jag stör mig på är att det oftast behövs kuvert och frimärken vid utgående post, som inte kan skickas via e-post och när det inte finns tillgång till broschyrer och övrigt. Då är det också nödvändigt att ha tillgång till exempelvis fotopapper för att demonstrera sina tjänster. Detta är bara några exempel som gör att man fastnar i sitt arbete och inte kommer vidare. Ska man jobba hemifrån får man också räkna med att ha ett litet kontor hemma.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:45