Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Personalfest

juni 4, 2008 12:51 by Lindus

Ett tips till er som ska arrangera personalfester.

Att arrangera personalfester kan både vara tidskrävande och ta mycket kraft. Ibland kan det rent av vara bättre att hyra in någon som tar hand om arrangemanget. Detta kan både vara bra för att få variation men också för att de oftast har kontakter med andra festarrangörer som hyr ut lokaler och artister. Problemet med att många går hem tidigt på personalfesten kan en expert fixa. Det går faktiskt att få folk att stanna kvar och på så sätt tjänar företaget på att skapa mer kontakter inom företaget och arbetsplatsgemenskapen. Nedan finns en länk till DNs skribent som svarar på frågan; Hur får man folk att stanna kvar på personalfesten?

DN:  Byta bord på personalfest?

Se även hur de arrangerar spelningar i Skaraborg.


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

september 1. 2008 22:48

Niclas

Jag var på en riktigt rolig personalfest förra veckan. Vi skulle lösa någon sorts mordgåta under middagen. Det roliga var att vi själva var med och spelade olika roller. Man fick uppdrag och ledtrådar och man var tvungen att prata runt med alla. Det var däremot mer humor än spänning.

En riktig isbrytare måste jag säga. Bra om man vill att folk ska våga släppa lös lite och prata med varardra.

Dom har en hemsida, www. mordgatan .se

Niclas

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:48