Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

inför fruktautomater istället

maj 12, 2008 16:30 by Lindus

Fruktautomater istället för tobaksautomater 

I sommar införs en ny lag för japanerna när det gäller tobaksautomaterna. Automaterna får inte sälja tobak till köpare under 20 år så man har tagit fram en kamera för att jämföra köparens ansikte med 100.000 andra i en databas. Datorn kommer undersöka antalet rynkor personen har och hur slät hyn är runt ögonen. Detta kommer innebära att inga förfalskade id-kort kommer vara giltiga. Det ska bli kul att se om det fungerar. Själv tycker jag att det vore bättre om man bytte ut alla tobaksautomater till fruktautomater istället. Att man får påsar under ögonen och rynkor skulle avskräcka mig från att ens handla ur en tobaksautomat. Mitt förlag blir därför att istället införa fruktautomater för en hälsosammare livsstil!

Läs artikeln i DN


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

maj 12. 2008 21:29

Arne

Men Gud vad bra att du la upp detta på Internet så att alla kan ta del av det.

Arne

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:42