Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Satsa på din drömkarriär

maj 12, 2008 11:26 by Lindus
Man ska aldrig ge upp att nå sitt drömyrke.  Det finns många steg till att göra karriär genom kompetensutveckling, utbildning, vidareutbildning och praktik. Min karriärscoach har gett ett tips som jag kan dela med mig. Skriv ner på ett papper det du strävar efter och gör etappmål till att nå det slutgiltiga målet. Målet kan vara alltifrån att byta arbetsuppgifter, göra karriär eller att höja sin lön. Var realistisk och dela in i tidsperioder. Ex vart befinner jag mig om 5 år? Hur tar jag mig dit? Beroende på ditt slutmål kan man uppnå detta med olika delmål som tex gå en kvällskurs, läsa mer facktidningar, gå en internutbildning, lära mig nya arbetsuppgifter.
Sångfågeln Basshunter hade en dröm att utöva musik och slog igenom över en natt. Nu är han både artist och låtskrivare.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:43