Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Ny karriär

maj 12, 2008 09:00 by Lindus

 

Höjdhoppsstjärnan Kajsa Bergqvist tar sikte mot ny karriär.

Nu har Kajsa Bergqvist fått nytta av sin universitetsexamen i marknadsföring som hon tog under sina år i Dallas, i slutet av 90-talet. Det är ingen slump att hon hamnat på det stora företaget Carnegie, utan det handlar snarare om kontakter som hon byggt upp under en längre tid som idrottsstjärna. Det borde inte vara några problem för Kajsa att börja en ny karriär inom marknadsföring då hon både har studerat ämnet i fyra år samt praktiserat det i sin egen karriär. Jag önskar henne allt gott i framtiden.

Artikeln från DN


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:36