Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Naturlig förklaring

maj 27, 2008 13:46 by Lindus

Igår fick jag höra en väldigt klok sak; uppkomsten till att frukt smakar så gott och har så fin färg.  Självklart beror det på att djuren ska lockas till frukten, där den har som syfte att bli uppäten för att sedan spridas vidare genom avföringen och växa upp någon annanstans. Detta är en av faktorerna som gör att vi har rikt med bär och frukt på naturlig väg i naturen.  Det är också en av anledningarna till att jag hänger vid fruktautomaten hela dagarna för jag läskas av den söta smaken. Jag kan inte låta bli att tänka på fallfrukterianer, som är frukterianer som endast äter frukter som redan fallit från växten. Hur resonemanget går kring att inte plocka frukt från trädet kan jag inte uttala mig om. Men om min teori stämmer att fruktens färg , doft och smak ska locka djur att äta, så är det enligt min mening en aning konstigt att vara fallfrukterian . Vill man leva med naturen, så är det väl inget fel att äta frukt från träden som djuren faktiskt gör? Någon som vet?

 Läs mer om frukterian på susning.nu


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:44