Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Klä dig rätt på jobbintervjun

maj 22, 2008 15:48 by Lindus

Hel och ren är en bra utgångspunkt för hur du ska klä dig på jobbintervjun. Kläderna är inte avgörande om man får tjänsten men ett krav är att de ska lukta gott. För hjärnan tar det en halv sekund att skapa sig en uppfattning om hur en människa ter sig. Kläder speglar personligheten och därför är keps och solglasögon inte att föredra att ha på sig, därför att detta speglar ohövligt beteende. Glasögon och kavaj speglar däremot ett välvårdat beteende och är att föredra. Trasiga eller smutsiga kläder är inte accepterat. Annars är det mesta okej, så som jeans, t-shirt och gympaskor. Men allt är förstås beroende på vilken tjänst det gäller.

Slutsats att dra av detta är att tänk på vad ni har på er och hur ni luktar innan ni går på jobbintervju.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:46