Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Frukt bra för hälsan

maj 19, 2008 09:19 by Lindus

Nu är det måndagsmorgon igen och lika segt som alltid att komma upp och gå till jobbet. Alla onyttigheter som man belönat sig med under helgen ska nu ersättas av frukt och grönt. Denna vecka ska hälsokost stå på programmet, som alltid vill jag ge en uppmuntran till er alla att övertala ledning om införandet av en fruktautomat på er arbetsplats. För precis som alla vet är frukt och grönsaker bra för bättre hälsa. Kolhydrater kan bidra med att minska risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes, övervikt och fetma. Två äpplen om dagen förespråkar doktorn, de e nog dags för mig att hugga in på det första. Frukt ät bra

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:43