Arbetsliv och hälsa
Rekrytering, kompetens, utbildning, arbete

Bläckpatroner och skrivare

maj 22, 2008 15:06 by Lindus

Man behöver inte slänga ut en massa tusenlappar för att köpa skrivare, idag finns det hyffsat billiga skrivare till studentpriser som också passar till det lilla kontoret. Men något som man bör uppmärksamma när man köper skrivare är bläckpatronerna och då framför allt färgpatronerna. Det är inte konstigt att studentkortet har studentrabatt på patroner med tanke på det höga priset. Tips är alltså att se upp när ni köper utbildningsmaterial, för att ha råd att använda skrivare måste det också vara kostnadseffektivt att köpa patroner. Skrivare är en engångskostnad, bläckpatroner en flergångskostnad.

Läs mer:

IDG: Skrivartillverkarna mobiliserar


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 13:47